Homeward bound

Looking down, racing home.
 Na Remiremont ben ik echt op de terugweg. Het uitstekende hotel Manoir Kasselslay voelt als niet meer dan een doorgang op weg naar huis. Ik neem nog de moeite om lokaal een paar kronkelweggetjes te rijden, maar echt puf om elke keer te stoppen en foto's te nemen heb ik niet. Morgen de laatste rit van 350 km en dan ben ik weer thuis. Het geeft me mooi de gelegenheid om een paar plaatjes van de Pyreneeën te posten die ik vergeten was na het auto ongeluk. Ooh en dit had me ook nog kunnen overkomen in de Pyreneeën: "Vallende koe plet Franse auto"....
San Juan de Plan & Gistain.
Uitzicht vanuit Gistain & een mooi plekje voor de motor om te poseren.
View from Gistain & a nice spot for the motorcycle to pose.
Aarde donkere tunneltjes om bij Plan te komen.
Pitch-dark tunnels to get to Plan.